Webwinkel

Webwinkel

Webwinkel

Webwinkel gebruiken

De webwinkel

Met onze webwinkel kunt u zelf online uw producten verkopen. De module is zoals alle andere modules volledig geïntegreerd in het systeem en heeft hierdoor onder andere koppelingen met boekhouding, magazijn en verkoop. Naast deze koppelingen zijn er ook nog toevoegingen als meerdere prijslijsten en zijn er overzichten en een dashboard om volledig op de hoogte te blijven van uw online verkopen.

Webwinkel meerdere prijslijsten bij afspraken

Meerdere prijslijsten

Bent u een distributeur of heeft u anderzijds prijsafspraken met uw klanten kunt u via meerdere prijslijsten in de webwinkel de juiste prijzen voor de desbetreffende klant in de winkel zetten. geen vragen, geen gedoe maar direct voor elke klant de juiste prijs in beeld.

Boekhouding debiteuren

Boekhouding voor uw webwinkel

Door het aanmaken van verschillende verkoopkanalen worden in de boekhouding ook verschillende grootboeken aangemaakt en heeft u een juist overzicht wat er via de diverse verkoopkanalen verkocht wordt. Deze kanalen komen ook weer terug in de verschillende overzichten.

Klantportaal

Door de diverse klantportalen hebben uw klanten overzicht van de facturen, de orders, de historie en ook de te verwachten levertijd. Bij productie kunnen ze de status van de levering bekijken.

webwinkel

Uw webwinkel, makkelijk in gebruik

Door het gebruik van bouwblokken kunt u zelf uw design bepalen van uw webwinkel en extra productinformatie plaatsen, maar ook meerdere productvariaties opgeven zoals verschillende kleuren of afmetingen. Ook kunt u verschillende talen instellen met de desbetreffende munteenheid.

Een korte greep uit de functies

Webwinkel is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckWebwinkel in meerdere talen en valuta te gebruiken
CheckGeïntegreerd in het systeem met diverse koppelingen
CheckEenvoudig in opzet en gebruik
CheckVia portalen kan de kant historie, facturen en leverdatum bekijken en volgen
CheckMeerdere prijslijsten in te stellen

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?