E-mail

e-mail

E-mail

E-mail

Maak templates en verstuur uw campagne.

Met e-mail van Smeka e-Business kunt u mooie templates maken voor de diverse soorten mail en mailings. Of het nu gaat om standaard mails naar klanten of intern of om marketing en nieuwsbrieven. De marketing en nieuwsbrieven kunnen automatisch worden voorzien van een opt-out knop of link.

e-mail bouwblokken

E-mail gemakkelijk gemaakt

Maak een e-mail template met behulp van bouwblokken, maak verzendlijsten aan de hand van uw leads, klanten, of losse aanmeldingen ( opt-in ) waardoor de mails alleen terecht komen bij de juiste adressen en optimaliseer hiermee uw campagne.

e-mail dashboard

Overzicht en dashboard

Bekijk per campagne het aantal (niet) afgeleverd mails, het aantal geopende mails, hoe vaak er geklikt is op de linken in de e-mail en hoeveel e-mails worden beantwoord. Op deze manier kunt u uw campagnestrategie bijschaven en effectiever maken.

Een korte greep uit de functies

E-mail is een onderdeel van Smeka e-Business en is ook geïntegreerd met modules als verkoop, webwinkel etc. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckEditor met bouwblokken
CheckAangepaste e-mail lijsten
CheckOpt-out voorziening
CheckMonitor niet afgeleverde e-mails
CheckOverzichten over uw campagnes

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?