Magazijnbeheer

Magazijnbeheer

Magazijnbeheer

Magazijnbeheer

Magazijnbeheer, automatiseer uw processen voor uw magazijn en voorraad.

Uw magazijnbeheer. Een belangrijke schakel binnen uw organisatie. Vind uw materialen halffabrikaten en producten snel terug in uw magazijn met locatie aanduidingen in het systeem. Maak automatisch picklisten aan de hand van de productieorders, bestellingen, projecten en stuklijsten. Beheer meerdere magazijnen en laat het systeem automatisch de bestellingen, de drop-shipping, cross-docking en de transporten regelen.

Magazijnbeheer met aanvulregels.

Automatische aanvulregels

Smeka e-Business magazijnbeheer kan u op allerlei manieren helpen om uw magazijn te beheren. Verbeter uw interne activiteiten, maak gebruik van de meest efficiënte opslagmethode en maak gebruik van de automatische aanvulregels om uw voorraadniveau te beheersen. Hierdoor heeft u minder voorraad nodig en heeft u geen voorraad breuken.

Magazijnbeheer

Magazijnbeheer door processen

Maak picklijst automatisch vanuit verkooporders, productie of stuklijsten en maak batch picklijsten. Traceer altijd waar uw artikelen zijn, ook op serienummers, en weet altijd de totale waarde van uw magazijn.

Magazijnbeheer inpaktafel

Magazijnbeheer met meerdere magazijnen

In Smeka e-Business kunt u makkelijk meerdere magazijnen beheren. U heeft dan ook overzichten per magazijn, kunt verkopen regelen met verzenden vanuit meerdere magazijnen, automatisch bestellen voor meerdere magazijnen enz. Ook de waarde van alle artikelen in de magazijnen zijn per magazijn te verkrijgen.

Boekhouding, meerdere bedrijven meerdere valuta

Overzichten

Maak slimmere beslissingen met real-time dynamische rapporten die u kunt opslaan en met iedereen kan delen. Houd belangrijke informatie binnen handbereik met gepersonaliseerde dashboards.

Een korte greep uit de functies

Magazijnbeheer is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckVolledig geïntegreerd
CheckAutomatische aanvulregels
CheckMeerdere magazijnen beheren
CheckGoede overzichten, ook te personaliseren
CheckDrop-shipping en cross-docking geïntegreerd

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?