Human Resource

Human Resource

Human resource

Human resource

Human resource, personeelsbeheer voor een modern bedrijf.

Human resource is veel meer dan alleen personeelsbeheer. Met Smeka e-Business kunt u niet alleen alle gegevens van uw werknemers beheren, maar ook de uren bijhouden, aanwezigheden, verlof, verloningen doen, personeel werven, evaluaties, declaraties en veel meer.

Human resource tijd management

Tijd en aanwezigheden bijhouden, Human Resource

Urenstaten per periode bijhouden en optioneel de aanwezigheden en deel ze in per project, klant of taak. Krijg makkelijk toegang tot overzichten om de urenstaten te analyseren en om ieders aanwezigheid te evalueren. Geïntegreerde boekhouding houdt automatisch rapporten bij op basis van realtime data gebaseerd op gespendeerde tijd per project, klant of taak.

Human resource ziek

Met Human Resource makkelijk vakantie- en ziektedagen volgen.

Uw medewerkers kunnen een aanvraag doen, ( verlof-, vakantie- en ziektedagen ). Laat de manager de aanvraag goed of afkeuren. Medewerkers krijgen bericht of de aanvraag goed- of afgekeurd is. Indien goedgekeurd wordt de aanvraag direct in de agenda van de werknemer toegevoegd en worden alle overzichten aangepast.

Human Resource declaraties

Makkelijk declareren

Laat uw medewerkers makkelijk declareren en de manager of verantwoordelijke de declaratie goed- of afkeuren. De medewerker krijgt automatisch bericht en indien goedgekeurd wordt de declaratie automatisch in de boekhouding doorgevoerd.

Human Resource evaluaties

Evaluaties medewerkers en managers

Stel makkelijk en snel diepgaande evaluaties op van uw medewerkers en managers. Maak makkelijk formulieren voor zelf- en/of 360 evaluaties op. Alles is geautomatiseerd waardoor u zich op uw andere taken kunt richten.

Een korte greep uit de functies

Human Resource is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckDuidelijke overzichten per medewerker
CheckMakkelijk declareren
CheckVerlofaanvragen
CheckEvaluaties maken en beheren
CheckUrenstaten
CheckWerving en selectie
CheckVerloningen

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?