Multicompany

Multicompany

Multicompany

Multicompany

Multicompany, meerdere bedrijven één pakket.

Mocht u multicompany willen gebruiken kunt u zelf aangeven hoe u dit wilt. De boekhouding is volledig gescheiden van elkaar, maar er zijn ook veel zaken die met meerdere bedrijven gedeeld kunnen worden.

Multicompany rechten

Multicompany rechten

Met multicompany kunnen op basis van gebruikersrechten scheidingen gemaakt worden wie in welk bedrijf mag werken en informatie bekijken. Doormiddel van een muisklik kunt u als u hiervoor de rechten heeft schakelen tussen de verschillende bedrijven. U hoeft niet opnieuw in te loggen, het pakket te herstarten enz.

Multicompany products

Gedeelde producten

Verkoopt u in meerdere bedrijven ( voor een deel ) dezelfde producten, kan per product aangegeven worden in welke bedrijven deze verkocht worden. Op deze manier voorkomt u dubbel invoeren en een teveel of tekort aan voorraad.

Multicompany medewerkers

Medewerkers in meerdere bedrijven

Het kan voorkomen dat werknemers voor meerdere bedrijven werkzaamheden verrichten. U kunt de medewerkers rechten geven om voor meerdere bedrijven acties te doen binnen uw systeem zoals urenstaten invullen, boekhouding voor meerdere bedrijven, verkoop etc.

Een korte greep uit de functies

Multicompany is een onderdeel van Smeka e-Business en verweven in meerdere modules. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckMakkelijk overschakelen tussen bedrijven
CheckDelen van producten
CheckMedewerkers in meerdere bedrijven
CheckGescheiden boekhouding

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?