Service en onderhoud

Service en onderhoud

Service en Onderhoud

Service en onderhoud uw machines

Service en onderhoud, een extra voor uw planning

Met service en onderhoud kunt u het onderhoud van uw machinepark inplannen. Het onderhoud wordt ook gelijk in de productieplanning verwerkt, waardoor u met uw leveringen rekening kunt houden met een werkelijke levertijd van uw producten.

Service en onderhoud

Automatiseer uw onderhoud

U krijgt automatische overzichten met berekeningen wanneer er onderhoud gepleegd moet worden, maar ook wanneer er kans is op falen van uw machine(s). Hierdoor kunt u uw onderhoud juist plannen de levensduur van uw machines verlengen en stilstand minimaliseren. Tevens krijgt u automatisch een schatting van hoe lang het onderhoud zal gaan duren.

Service en onderhoud RMA's

Beheer RMA’s

Met service en onderhoud kunt u ook de RMA’s als u die heeft beheren. Ken de opdracht aan een monteur of afdeling toe, houd toezicht doormiddel van overzichten en houd de klant op de hoogte.

Service en onderhoud planning

Dashboard en overzichten

Door middel van een standaard of gepersonaliseerd dashboard kunt u alle statussen en verzoeken van het onderhoud of de RMA’s volgen. Met de planner kunt u de RMA’s en onderhoudsplanning volgen en wijzigen.

Een korte greep uit de functies

Service en onderhoud is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckPlanning onderhoud
Checkplanning RMA’s
CheckDashboard en onderhoud
CheckKoppel onderhoud en RMA aan medewerker
Checkautomatiseer toekomstig onderhoud

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?