POS

POS

Point of Sale ( POS )

POS in uw winkel

POS, geïntegreerd in uw bedrijf

POS is een module voor de horeca, de detailhandel of groothandel. Het kassasysteem is geïntegreerd in het pakket waardoor het gelinkt is aan veel modules zoals boekhouding, magazijn, webwinkel, e-mail etc. Ook als u een minder stabiele internet verbinding heeft blijft het POS systeem gewoon werkzaam. Het systeem is te gebruiken op veel apparaten, van mobieltje tot industriële kassa’s.

Al wat uw winkel nodig heeft.

Het POS systeem is gebaseerd op een slimme interface. Het is een zeer flexibel systeem waardoor het goed aan te passen is op uw specifieke behoefte. Het systeem is ook zeer geschikt voor locaties met een minder stabiele internet verbinding. Het blijft ook werken als uw internetverbinding tijdelijk wegvalt.

POS loyaliteit

Loyaliteitsprogramma’s met uw POS

U kunt uw waardering geven aan uw vaste klanten met een loyaliteitsprogramma welke ook in het systeem geïntegreerd is. Laat klanten zich aanmelden ( aanmelding kan ook voorzien worden van een opt-in functie ) en laat ze punten sparen. Het systeem kan via een klantenpas of een scan gekoppeld worden aan de klant. U kunt op deze manier ook de koopgewoonte van uw klant verwerken.

Een korte greep uit de functies

POS ( Point of Sale ) is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
Checkeer flexibel, waardoor in te richten voor elke onderneming
CheckMogelijkheid bon te printen of te mailen indien gewenst
CheckTe gebruiken op elke hardware
CheckOok te gebruiken bij instabiele internet verbinding
CheckMogelijkheid voor loyaliteitsprogramma
CheckVolledig geïntegreerd in Smeka e-Business

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?