Document Management

Documentmanagement

Document Management

Document management papierwerk

Document management, tijdbesparend

Met document management kunt u veel tijd besparen met ingeven van facturen, inscannen van contracten, het ondertekenen van documenten enz. Hiermee kunt u een papierloos bedrijf worden.

Document managemen

Beheer uw documenten

Met Documenten management kunt u gemakkelijk gescande documenten delen, verzenden, categoriseren en archiveren. U kan ook documenten zoals leveranciersfacturen, taken en product sheets voor productie en verkoop genereren.

Document digitaal factureren

Digitaal factureren met document management

Vanuit de module verkoop kunt u digitaal factureren. U stuurt dan de factuur per e-mail of zet deze in de portaal. Bij inkomende facturen kunt u deze inscannen en wordt er een factuur gemaakt door het systeem.

Document management delen documenten

Documenten delen

Geef rechten aan de documenten en laat de juiste medewerkers of klanten de documenten bekijken of beheren. Op deze manier kan er goed samengewerkt worden door medewerkers en/of klanten. Documenten welke ondertekend moeten worden kunnen ook op deze manier gedeeld worden met de juiste personen en digitaal ondertekend worden.

Een korte greep uit de functies

Document management is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckAl uw documenten overzichtelijk in uw systeem
CheckDigitaal facturen versturen
CheckRechten op documenten
CheckDigitaal ondertekenen
CheckInkomende facturen verwerken

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?