Order management

Order management

Order Management

Order management workflow

Order management sneller, efficiënter en makkelijker

Order management is een complete workflow of routing binnen uw bedrijf en binnen het systeem. Van offerte tot facturatie en van magazijn tot administratie. Met deze module kunt u meer grip krijgen op het gehele proces en wordt het door automatisering makkelijker en efficiënter.

Order management naar opdracht

Makkelijker offreren, factureren en leverdata halen.

Maak een offerte via het systeem en zie gelijk wat er nog nodig is binnen uw organisatie om de opdracht te voltooien. Is offerte opdracht? Registreer dit in het systeem. de artikelen worden gereserveerd en ook de productie wordt gepland. Aan de hand van de beschikbare artikelen en productietijd kan gelijk een leverdatum afgesproken worden met uw klant. Er wordt samengewerkt tussen de modules boekhouding, inkoop, magazijnbeheer en productie management om de order verder af te handelen. Na levering kan er gelijk gefactureerd worden door boekhouding. Dit alles geautomatiseerd en gecontroleerd door het systeem.

Leeg magazijn door fout order management

Minder backorders.

Door een koppeling tussen de verschillende modules kunt u aan de hand van de offertes, de magazijnvoorraad en uw productiecapaciteit uw orders stroomlijnen. Hierdoor heeft u een beter overzicht of u de orders die u krijgt ook kunt halen of een juiste levertijd opgeven. Hierdoor heeft u minder backorders, wordt de workflow verbeterd en houd u de kosten van materialen in de hand.

Een korte greep uit de functies

Order management is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckGemakkelijk vanaf offerte een order maken
CheckMinder backorders door goede workflow en overzicht
CheckAutomatisch orders naar magazijn en productie
CheckInkoop aansturen vanuit order management
CheckKlantspecifieke orderregels

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?