Boekhouding

Smeka Boekhouding

Smeka e-Business Boekhouding

Smeka boekhouden

Uw boekhouding, door uzelf of door uw accountant?

Boekhouden lijkt altijd een vervelende aangelegenheid. Met de boekhoud module van Smeka e-Business wordt het een stuk makkelijker. Door het koppelen van alle modules wordt uw financiële administratie bijna vanzelf gedaan. Upload uw inkomende facturen en zet al uw bonnetjes in het systeem, dan kunt u volledig papierloos werken. Genereer uw belastingaangifte, doe de maand- en jaarafsluiting zonder problemen of laat uw accountant meekijken in het systeem. Door automatisering wordt uw boekhouding vele malen makkelijker.

Uw boekhouding, ook in de nacht

Real-time informatie

Smeka e-Business boekhouden kan u op allerlei manieren helpen om uw bedrijf te besturen. Door het hebben van één pakket om alle gegevens in te voeren heeft u geen losse excel- of andere bestanden meer nodig. Door alles in één systeem heeft u op elk moment de juiste financiële overzichten.

Boekhouding debiteuren

Debiteurenbeheer

Elk bedrijf wil graag dat de facturen op tijd betaald worden. Helaas gebeurt dit niet altijd. Met de boekhouding van Smeka e-Business heeft u makkelijk een rapport met alle uitstaande en / of te laat betaalde facturen. Als uw facturen nog niet betaald zijn kunt u ook gemakkelijk een herinneringsfactuur sturen als het betaaltermijn verstreken is.

BTW aangifte doen

In Nederland hebben we te maken met verschillende belastingpercentages. In de verschillende journalen kunt u uw gegevens nakijken en uiteindelijk een rapport genereren waardoor alle informatie voor u klaar staat om in te dienen bij de belastingdienst.

Boekhouding, meerdere bedrijven meerdere valuta

Multicompany en multivaluta

Heeft u meerdere bedrijven of werkt u met meerdere valuta? Met Smeka e-Business kunt u makkelijk wisselen tussen de bedrijven en rechten instellen per bedrijf. Ook zijn de boekhoudingen per bedrijf gescheiden. Hierdoor bespaart u veel tijd en heeft u een beter overzicht. Werkt u met klanten uit het buitenland is er de mogelijkheid om de facturen de inkooporders, de offertes en de ontvangstbewijzen in de desbetreffende valuta te versturen en te verwerken

Een korte greep uit de functies

Boekhouding is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckOverzichtelijke facturen
CheckKoppeling met uw bank
CheckGemakkelijk afletteren
CheckOuderdomsanalyses debiteuren
CheckGeautomatiseerde betalingsherinneringen

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?