wagenpark

Wagenpark beheer

Wagenpark beheer

Gemakkelijk en overzichtelijk wagenpark beheren

Uw wagenpark beheren, eenvoudig en overzichtelijk

Het was nooit makkelijker om uw wagenpark te beheren. Houd uw voertuig kosten met gemak nauwlettend in de gaten. Beheer alles over uw voertuigen in deze module, brandstoflogboek, brandstof kosten maar ook onderhoudskosten en alle contracten voor de voertuigen.

Voertuig contracten wagenpark

Al de contracten beheren van uw wagenpark

Verwerk uw leasecontract in uw pakket. Krijg een e-mail voor uw leasecontracten vervallen en vernieuw of beëindig tijdig uw contracten. U kunt de diensten rond de voertuigen organiseren en communiceren met de gekwalificeerde dienstverleners. Daarnaast kunt u facturen en aantekeningen beheren. Richt uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in door het opstellen van een voertuigbeleid binnen uw bedrijf.

Verbruik en service wagenpark

Monitor het verbruik en plan service

Houd de kilometers bij, registreer elke tankbeurt of koppel een tankpas aan het voertuig. Zo kunt u een juist overzicht krijgen van het verbruik van het voertuig en kunt u de service aan het voertuig plannen.

Overzicht wagenpark

Analyse en Rapporten

Met rapporten kunt u alle kosten tonen die verband houden met een bepaald voertuig of een bepaalde dienst. U kunt verschillende soorten kosten vergelijken, bijvoorbeeld welke voertuigen kosten het meeste of welke services er op een voertuig zijn uitgevoerd.Uiteindelijk kunt u een analyse uitvoeren en nuttige informatie ontvangen over het effectieve rendement van elk voertuig zodat u de investeringen in uw wagenpark kunt verbeteren. Ook kunt u de statussen van ieder voertuig beheren en monitoren, van aanschaf tot verkocht / ingeleverd.

Een korte greep uit de functies

Wagenpark beheer is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckDiepgaande beschrijvingen
Checkstatus overzichten van ieder voertuig
CheckDashboard voor volledig overzicht
CheckKostenanalyse over uw wagenpark
CheckGeïntegreerd systeem, kosten worden in boekhouding verwerkt.

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?