e-Learning

e-Learning

e-Learning

e-learning

e-Learning, train uw medewerkers.

Met e-learning kunt u uw medewerkers trainen en allemaal op dezelfde manier opleiden. Zet de lesstof in het systeem, stel tussendoor of aan het einde van de lesstof digitale vragen en geef een score weer. Geef een minimale score aan voor het slagen van dat deel van de training.

e-learning

Digitale lesstof

De lesstof kan bestaan uit teksten en foto’s, maar ook multimedia zoals filmpjes, externe websites etc. U kunt meerdere trainingen invoeren doordat deze als verschillende kanalen in het systeem komen.

e-learning vragen

Soorten vragen

Met e-Learning test u uw medewerkers op de geleerde kennis. Hiervoor zijn een aantal soorten vragen die u kunt stellen. De vragen kunnen onder andere zijn een ja / nee, een meerkeuze vraag of een tekstvak waar met meerdere regels antwoord gegeven kan worden. U kunt ook een tijdslimiet aangeven waarin de training voltooid moet zijn.

e-learning beloningen

e-Learning beloningen

Beloon uw medewerkers met badges die in het profiel komen als een training behaald is. Als een volledige cursus behaald is kunt u ook automatisch een certificaat per e-mail toesturen als beloning.

Beloning e-learning

e-Learning dashboard

Doormiddel van een te personaliseren dashboard kunt u de ontwikkelingen van uw medewerkers volgen. Daarnaast kunt u uw medewerkers ook een beoordeling laten geven over de training.

Een korte greep uit de functies

e-Learning is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
Checkmogelijkheden tot meerdere online trainingen
Checklesstof met veel opties zoals multimedia en externe links
CheckMeerdere soorten vragen en zelf de minimale score bepalen
CheckBeloningen geven op basis van resultaat
CheckOverzichten met resultaten.

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor het het mogelijk ook de beste oplossing voor u?