Inkoop

Inkoop management

Smeka e-Business Inkoop management

Inkoop Smeka e-Business

Inkoop management

Inkoop is cruciaal binnen een bedrijf. Met een juiste inkoopproces kunt u uw klanten op tijd leveren, maar is er ook geen te grote voorraad. Met deze module kunt u uw inkoop beheren en zelfs automatisch bestellen bij uw leverancier, uw orders en uw backorders bijhouden, maar ook de contracten met uw toeleveranciers.

Samenwerking inkoop met andere functies

Koppelingen met andere functies

Binnen Smeka e-Business is de inkoop module volledig geïntegreerd. Hierdoor wordt deze ook meegenomen in de module voor uw magazijn, de boekhouding, de verkoop, de productie en uw projecten. Met deze koppelingen ziet u in één oogopslag de statussen van uw inkooporders en of deze al geboekt en betaald zijn.Tevens kunt u zien of de levertijden gehaald gaan worden en wat de inkoopsprijzen voor uw artikelen zijn.

Boekhouding debiteuren

Voor uw gemak en tijd besparend

Het inkopen en monitoren van uw inkoop zal een stuk makkelijker worden. Vanuit verschillende overzichten kan een artikel of een complete order getraceerd worden, van inkooporder tot verkoop. Daarnaast kunnen inkooporders gesplitst worden naar gelang de leverancier of backorders. In de inkooporder kunnen ook al de verschillende BTW tarieven aangeven worden waardoor de administratie makkelijker wordt. Kortom, uw gemak en tijd besparend.

Verbeter inkoop strategie

Automatiseer uw inkoop

Verbeter uw workflow doormiddel van inkoop regels en strategieën. Deze regels worden gebaseerd op voorraad niveau’s, verkooporders, inschatting verbruik komende periode etc. Maak gebruik van meerdere wegen of leveranciers om uw voorraad aan te vullen. Dit kan zelfs per artikel.

Manage uw product en facturen

Niet altijd komen de producten goed aan. Als er afkeur is, kunt u deze invoeren in het systeem en zal dit ook automatisch in de financiële administratie en de journalen terug te vinden zijn. U kunt in het systeem ook aangegeven wat de prijzen zijn van een leverancier en de productbeschikbaarheid. Zo kunt u de juiste beslissing nemen bij wie en wanneer u bestelt.

Een korte greep uit de functies

Inkoop is een onderdeel van Smeka e-Business. Deze module bevat veel mogelijkheden en functies. Een kleine greep hieruit is:

Logo Smeka e-Business
CheckAutomatisch inkoop orders plaatsen
CheckBeheer artikel afkeur
CheckMaak snel creditfacturen voor leverancier
CheckVerwerk backorders
CheckLevering / ontvangsten beheer

de oplossing voor u?

Zoals u hierboven kunt zien is Smeka e-Business een allround pakket. Geschikt voor kleine en grote bedrijven en zeer flexibel. Hierdoor is het mogelijk ook de beste oplossing voor u?