Systeembeheer

Smeka Systeembeheer

Smeka systeembeheer is een onderdeel van Smeka ICT Solutions. Wij kunnen u onsite en offsite ondersteunen om uw organisatie zo soepel en veilig mogelijk te laten werken.

Systeembeheer uw basis

De basis van uw organisatie

De IT omgeving is voor veel ondernemers de basis van de organisatie. Hierdoor is systeem- en netwerkbeheer zeer belangrijk. Wij kunnen u als onzichtbare kracht volledig in ondersteunen en de zorg voor uw IT omgeving voor u uit handen nemen. Door het uit handen nemen van de zorg kunt u zich beter bezig houden met belangrijker zaken.

Systeembeheer één aanspreekpunt

Één aanspreekpunt

Systeembeheer is meer dan alleen zorgen dat de computers blijven werken. Om te zorgen dat u volledig ontzorgt wordt zullen wij in samenspraak met uw organisatie voor uw complete ICT één aanspreekpunt vormen. U heeft geen lijst nodig van diverse bedrijven om uw ICT te regelen. Één telefoonnummer, email of whatsapp is voldoende.

Meer dan systeembeheer

Wij zijn niet alleen uw partner voor het systeem- en netwerkbeheer, maar ook op een breder niveau nemen wij organisaties werk uit handen: Automatisering, cloudoplossingen, migraties en IT-managementprojecten, allemaal zaken die wij tot onze expertises rekenen. Diensten die ervoor zorgen dat u zorgeloos aan het werk bent én blijft 

Benieuwd naar de mogelijkheden?